Print

Hollandse helden

Hollandse helden is het bedrijf van producent Albert Klein Haneveld. Met hem werkte ik bijvoorbeeld aan de documentaire Wij willen ook een kind en het drieluik Iedereen journalist, allebei voor de NTR.

 

logo Bromet FilmschoolBromet Film School

Bromet Film School (voorheen Studio Bromet) leidt mensen op om zelfstandig, zonder hulp van derden, documentaires, reportages of bedrijfsfilms te maken. En dit alles volgens de visie van Frans Bromet, eerlijk en zonder enscenering. Ik werk er sinds 2003 als docent, vooral tijdens de montage van de reportages die cursisten maken.

 

cropped-header2website

Kadekoorts

Kadekoorts is het productiebedrijf dat Arjan van Westen en Monique Schoutsen in het leven hebben geroepen toen ze hun grote droom najaagden: een film over Zeeuwse emigranten in Brazilië. Die film kwam er dankzij crowdfunding en ik heb met plezier met ze samengewerkt voor en tijdens de montage ervan.

 

evelyne

Draaijmedia

Met Evelyne Draaijer werkte ik jarenlang bij Bromet & dochters. We deden daar allebei van alles: research, productie, geluid, montage en lesgeven bij Studio Bromet. Evelyne is heel goed in het produceren en draaien van films. Ze geeft ook graag filmworkshops aan kinderen. Met haar bedenk ik leuke filmlesprogramma’s of maak ik bedrijfsreportages.

headerfemkedus

 Femke dus

Femke dus is dus Femke Hoogendoorn. Net als Evelyne een collega met wie ik al heel lang samenwerkte bij Bromet & dochters. Ze is goed in schrijven en in het bedenken van leuke korte films. Met haar maak ik bedrijfsfilms in reportagestijl.

 

linksjeannine