Late liefde

Samenstelling en montage.

Documentaireserie over verliefde stellen op leeftijd.

Rob (79) en Stans (83) hebben elkaar ontmoet via een contactadvertentie. Rob was bij de eerste ontmoeting gelijk verkocht. Rob is een bezig mannetje. Hij heeft altijd op de markt gestaan en kan moeilijk stilzitten. Stans is zoveel mogelijk bij hem, maar haar leeftijd en gezondheid spelen haar langzaamaan parten. Ze ziet steeds slechter en ze heeft steeds meer moeite met lopen. Dit alles heeft een negatieve uitwerking op haar humeur en op haar relatie met Rob.

Jaap (90) leert Gré (94) kennen tijdens het koffie-uurtje in het verzorgingshuis. Het is liefde op het eerste gezicht. Ze houden van samen knuffelen en televisie kijken. Jaap vindt het alleen jammer dat Gré niet van voetballen houdt.

Kees (63) ontmoette Peter (55) op een COC-bijeenkomst in Amsterdam. Kees werd geboren in Maastricht en kreeg een roeping: hij wilde het klooster in. Tweeëntwintig jaar lang woonde hij tussen zijn broeders in de Zuid-Limburgse heuvels. Zijn homoseksuele gevoelens werden echter te sterk en hij besloot het klooster te verlaten.  Peter is twintig jaar lang getrouwd geweest en heeft vier kinderen uit dit huwelijk. Twee jaar geleden kwam hij uit de kast.

Late liefdejeannine